Debridement за нарушения на ротационния маншет – преглед на темата

Тенденции в борбата с болката

Деблорирането включва отстраняване на хлабави фрагменти от сухожилия, удебелени бурси и други остатъци от раменната става. Чрез изчистване на повредената тъкан от областта на раменната става, тя помага на лекаря да види степента на нараняване и да определи дали имате нужда от повече операция.

Небето е ясно синьо, но глезенът ви започва да се разпалва с болка от артрит. Може ли буря да се извисява? Чувствате го в костите си, но това е просто история на старите съпруги? Или може болка в ставите да предскаже промяната на времето; Вярвайте или не, вашето прогнозиране на времето може да има известна валидност благодарение на ефекта от промените в барометричното налягане върху тялото ви; Обичайно е хората да обвиняват за нарастващата болка от времето, според Робърт Нюлин Джеймисън, професор в отделите по психиатрия …

Дебридрирането може да се извърши и без репаратор на гръдния кожух, за да се облекчи болката и други симптоми, които не са се подобрили с друго лечение. Това може да е опция за хора, които не искат да имат отворена операция.