Copd: да се научиш да дишаш по-лесно

Хроничната обструктивна белодробна болест или ХОББ е; Белодробна болест, която затруднява дишането. ХОББ се влошава във времето. Йо; Не може да отмени увреждането на белите дробове. Но можете да предприемете стъпки, за да дишате Easie; И се чувстват по-добре.

Използвайте тези методи, когато имате по-малко дишане от нормалното; Практикувайте ги често, за да можете да ги направите добре.

Дишането на гърдите ви помага да дишате повече въздух, така че следващият ви дъх да може да бъде; по дълбоко. Това ви прави по-малко дишане и ви позволява да упражнявате повече.

Дишането с диафрагмата ви помага за разширяването на белите дробове; Така че те да вземат повече въздух. Вашата диафрагма е голямата мускула; Отделя дробовете ви от корема ви.

Дишането, докато се навеждате напред, може да намали минусите; На дъх, докато упражнявате или почивате. Можете да седнете или да стоите да използвате това; Дихателен метод.

За да използвате този метод на дишане, завой завой; Леко в кръста. Дръжте гърба си прав. Ако стоите, вие ме; Искате да си починете ръцете на ръба на масата или на гърба на стола.

Наклонът напред така може да улесни дишането ви. Той помага; Вашата диафрагма се движи по-лесно.

Д-р Грегъри Томпсън – вътрешен лекар; Д-р Кен Й. Йонеда – Пулмология

9 септември 2014 г.